Cykelgarage

I cykelgaraget kan du tryggt låsa och förvara din cykel till exempel i samband med pendling med tåg eller buss. Cykelgaraget är låst, upplyst och tillgängligt dygnet runt.

Med bästa läge, strax öster om Växjö stations- och kommunhus ligger Växjös cykelgarage. Här finns plats för 62 cyklar, Du kan även ladda din elcykel och förvara hjälm och regnkläder i ett förvaringsskåp.

Så här gör du för att använda garaget

Du behöver ett Bank-ID och ett giltigt betalkort för att kunna registrera dig.

Lägg till passerkort

För att lägga till passerkort så behöver du vara på plats vid cykelgaraget för att passerkortet ska blippas mot kortläsaren vid cykelgaraget.

På plats loggar du in på Triply, klickar på registrera passerkort och följer instruktionerna.

När du startar ett abonnemang kan du själv välja vilken tagg eller kort du vill använda för att komma in i cykelgaraget. Det kan vara passerkort, bankkort, gymkort, reskort, företagstagg eller liknande. De flesta kort som går att blippa fungerar.

Använd cykelgaraget

För att komma in i cykelgaraget och parkera din cykel håller du upp ditt registrerade kort mot kortläsaren som finns på glasets insida bredvid entrédörren. Entrédörren öppnas automatiskt och belysningen tänds.

Öppettider

Cykelgaraget är öppet dygnet runt för dig som är medlem.

Kostnad

120 kronor för 30 dagar, men du får prova på kostnadsfritt de första 14 dagarna.

Ditt medlemskap förlängs automatiskt med 30 dagar i taget tills du säger upp det (minst 2 dagar före nästa förlängning). Du får ett e-post vid varje förlängning. Kostnaden dras en gång per månad från det betalkort du använt vid registreringen.

Felanmälan

Har du problem med att komma in i cykelgaraget? Kontrollera att du använder rätt passerkort. Om det inte fungerar, besök Triplys webbplats Länk till annan webbplats. och kontrollera ditt medlemskap. Om du får meddelandet "Avaktiverat" ska du välja "väck till liv". Uppdatera passerkortet under din profil.

Om du fortfarande har problem, mejla support@triply.se

Registering utan Bank-ID

Om du saknar Bank-ID kan du skicka mejla till support@triply.se för att få hjälp. Berätta att vill registrera sig för cykelgaraget i Växjö och att du saknar Bank-ID.

Senast uppdaterad: 28 juni 2022