Eldningsförbud i Kronobergs län

Eldningsförbud gäller i hela Kronobergs län från den 12 juni klockan 8.00 och tills vidare.

Talmannen träffar elever från Katedralskolan

Sveriges 1:e vice talman, Åsa Lindestam träffar den 18 september elever från det Samhällsvetenskapliga programmet på Katedralskolan.

I samband med uppmärksammandet av att det är 100 år sedan Sverige blev en demokrati besöker talmannen gymnasieskolor i hela landet. På fredag 18 september kommer därför 1:e vice talman, Åsa Lindestam, tillsammans med landshövdingen att träffa elever från Katedralskolan. Rektor Jonas Edh är värd för besöket och eleverna som läser samhällskunskap 3 i SA18 kommer att träffa och ställa frågor till talmannen. På grund av pandemin kommer besöket att genomföras digitalt och talmannen och landshövdingen finns med på länk från residenset, medan SA18-elever, lärare och rektor håller till på Katedralskolan.

Senast uppdaterad: 14 september 2020