Eldningsförbud i Kronobergs län

Länsstyrelsen har beslutat om eldningsförbud i Kronobergs län. Det råder extrem hög brandrisk i skog och mark.

Sjukanmälan

Det går att göra sjukanmälan på tre olika sätt, antingen i Skolportalen Dexter, via mobilapp eller via telefon. Här finns mer information om de olika sätten att göra sjukanmälan på.

Sjukanmälan gör du direkt i skolportalen Dexterlänk till annan webbplats, via app i din mobil eller telefon. Anmälan ska vara gjord innan klockan 09.00, annars kan det gå ut en notifiering om skolk.

Appen som ska användas heter Dexter och utvecklas av IST.

Myndiga elever sjukanmäler sig själva i Dexter och de ska ha fått en inloggning.

För elever som är omyndiga är det förälder/vårdnadshavare som sjukanmäler. Inloggningsuppgifter har skickats hem med brev. Har du som vårdnadshavare inte fått brevet eller har problem med anmälan ber vi dig kontakta skolan på telefon, se kontaktrutan nedan.

Om du inte är sjuk men ändå behöver vara borta från en eller flera lektioner mejlar du till din mentor och till den eller de lärare som berörs. För att rapporteringen skall bli korrekt måste anmälan göras varje dag om läkarintyg eller liknande inte har lämnats till mentor.

Om du har specialkost måste denna avbeställas, kontakta köket på telefon, se kontaktruta nedan.

Senast uppdaterad: 8 februari 2018
Katedralskolan