Elevkåren

Elevkåren Katedral är organisationen för elever – av elever. Kåren är till för att förena eleverna på skolan genom att anordna roliga aktiviteter och temadagar. Dessutom fungerar kåren som ett stöd för elever som har problem som påverkar deras skolgång. Elevkåren är oberoende av lärare och rektorer och lyssnar mer än gärna på dina åsikter.

Elevkåren har möte varje tisdag klockan 15.00 och mötena är öppna för kårmedlemmar att medverka på.

Vill du sitta med i elevkårsstyrelsen så kan det vara bra att visa ditt intresse och medverka på möten för att lära dig hur det fungerar. Varje vår hålls ett årsmöte där en ny styrelse väljs.

Vill du bara tillfälligt hjälpa till vid ett event så går det självklart också bra! Du kanske har egna förslag på vad du vill ska hända på skolan? Du kan till exempel starta en sektion tillsammans med några andra med samma intresse och med den medverka på sektionsdagar och värva medlemmar för att väcka intresset hos fler på skolan. Säg till någon i styrelsen eller kom ner på ett möte, du kanske till och med kan få ekonomiskt stöd.

Om du inte redan är medlem – gå med nu!

Pussar och kramar från Your Friendly Neighborhood Elevkårsstyrelse – vi ses i korridorerna!

Vill du ha koll på vad som händer på skolan och vad elevkåren gör? Gilla elevkåren på Facebook!länk till annan webbplats

Elevkårens styrelse 2016-2017

Rebecka Markensten - Ordförande